tarsus amerikan lisesi 

kapat
  1. Tarsus Amerikan Lisesi, Türkiye'de ve dünyada çalıştıkları alanda başarılı olmuş birçok kişinin eğitim gördüğü okuldur. Neredeyse kuruluş yılından beri bu özelliğini geliştirerek sürdürmüş ve her dönemde bu açıdan ilgi gören ve takdir edilen bir kurum olagelmiştir. 116 ıl içinde, aralarında politikacı, hukukçu, mühendis, iktisatçı, doktor, sanatçı, sporcu, bilim adamı, sanayici, diplomat ve medya mensuplarının bulunduğu binlerce kişiyi mezun etmiştir. Günümüzde, "Türkiye için liderler dünya için liderlik" sloganının anlayış olarak da savunan ve gerçekleştirmeye çalışan Tarsus Amerikan Lisesi bu yaklaşımla değişen çağın değişen koşullarına uygun eğitim ve öğretim hizmetini sürdürmektedir. Hellenistik Çağda, Tarsus ünlü bir üniversiteye sahipti. Daha sonraki dönemlerde eğitimin önemsendiği bir yer olmasına karşın, açılan eğitim kurumlarının yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Günümüzde, bir anlamda Tarsus Amerikan Lisesi bu boşluğu doldurmaktadır.
    #347547 (JuanSebastianVeron, 15.06.2006 13:40)
  2. eğer adana'da bir arkadaş ortamında pek konuşmayan burnu havada birileri herkesten ayrı birbirleriyle konuşuyorsa bunlar büyük ihtimalle tac'lidir..
    (bkz: gündoğdu)
    (bkz: bilfen)
    (bkz: bilimkent)
    (bkz: çağ)
    #502142 (hugo_emre, 05.08.2006 18:26)
  3. bu liseye gidenler okullarını te-a-ce şeklinde söylerken,tac şekinde söyleyenler ise bu lisenin ögrencileri olmadıgını hemen belli ederler.
    #502270 (penta-don, 05.08.2006 18:54)
  4. milli bayramlara zorla katılan ve burada ögrencileri isatiklala marsına eslik etmemeleri etmedikleri gibi saygıda duymamalarıyla dikkat ceken okul.
    #2331259 (estt, 17.09.2007 14:08)

© 2008 - uludağ sözlük

tarsus amerikan lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarsus amerikan lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarsus amerikan lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » bizar sanrilar » pkk » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » ayar almak » azalmis icgoru » jigga » sozluk teki gruplasma » muhafazakar aylar » bugsbunny » scorpion flower » sevim basbug » uludag sozluk vs itu sozluk » odeion » kelly macdonald » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alt beyin » acrotomophilia » liv tylor un fil yutmus hali » dippoldism » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » fifa 09 » yaran tabela yazilari » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » maske » when the smoke is going down » seriatci basketbolcu » el yikarken tuvaletin gelmesi » pes 2009 » cocukken garip buyudukce oturan isimler