tarim isletmeleri genel mudurlugu 

kapat
  1. Ülkemizde bitki ve hayvan üretimini çoğaltmaya, ürünleri çeşitlendirmeye ve ürün kalitesini yükseltmeye çalışan, açılımı Türkiye tarım işletmeleri genel müdürlüğü olan kuruluş.
    #585195 (Sulh, 28.08.2006 17:41)
  2. yalova'da da bir tane bulunan kurum.
    #585398 (pantalasSA, 28.08.2006 18:47)
  3. tigem kısaltılmış halidir. güzel bir kız ismi olabilirdi aslında. ankara'yı bilenler için konuşuyorum kızılay'ın tunalı'ya bakan tarafında binası var bunun. arkadaşlarla "isim" geyiği yaparken tam da binanın önünden geçiyorduk. sağ olsunlar vazgeçirdiler;

- aslında tigem de güzel isim lan. hani tarım marım geyiği olmayaydı kızıma tigem ismi koyabilirdim.
    + ahaha kardeşi de toki.
    * gel de sigem derler lan o zaman ahahah
    - ne pis insanmışsınız be.
    #1147935 (redwinemania, 13.01.2007 21:42 ~ 23:53)
  4. http://www.tigem.gov.tr/
    #1147996 (bahdeniz, 13.01.2007 21:56)
  5. 22-23 haziran'da yalova'da yapılacak rock festivalini düzenleyen kurum.
    #1743250 (tabuttamenemenyapanimam, 09.06.2007 04:40)

© 2008 - uludağ sözlük

tarim isletmeleri genel mudurlugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tarim isletmeleri genel mudurlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarim isletmeleri genel mudurlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shockehaber com » dindarlarin islami surekli benzetmeyle betimlemesi » zafran » ali sami yen » okey istakasi » mehmet ozdogan » intel xeon 3060 » eddie izzard » belgin doruk » ozzy osbourne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci