tarik tarcan in sunuculuk yonu 

1. oyunculuğu neydi ki sunuculuğu ne ola şeklinde özetlenebilecek durumdur.

bakınız, guzelim filmi.
    bakınız, artık kimse tarafından hatırlanmayan kutu yarışması.
    #3638911 (beyazyelkenli, 08.07.2008 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

tarik tarcan in sunuculuk yonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarik tarcan in sunuculuk yonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarik tarcan in sunuculuk yonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1 » hbb tv » scurtel » metalcilerin genelde gay olmasi » elazig da mini etek giymek » hipoparatiroidi » got olmanin dayanilmaz hafifligi » henna » amsterdam » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » mavi gozlu dev » bana yapilmasin kardesim » kat » 412 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mulayim » kaan kural » cok doluyum sozluk » advantix » cahillikler kitabi » tikicanlar cezaevi » mikrosefali » knut hamsun » zollinger ellison sendromu » sec bakalim » 2008 kuresel ekonomi krizi » pablo escobar » katlanmak » kitabevi » el ele tutusmak istemeyen sevgili