tarihsel hesaplasma ve sosyalizmin yeni stratejisi 

kapat
  1. gazi eke'nin parşomen yayınlarından çıkan ilk kitabı..
    ilginç ve farklı bir deneme. determinizmden kopuş; eskiye yürekli bir eleştiri; tartışılacak yeni eçılımlar yaratan bir kitap..

http://www.kitapyurdu.com...sosyalizminyenistratejisi
    (deliormanli, 29.03.2008 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» krakow » iste eyle » sivrihisar in tarihi eserleri » evdebalik com » right place wrong time » seytana suc atmak » tek celsede gol vurusu yapmak » david duchovny » bana baskani baglayin » baslik ve entry sayisi esit olan yazar » kedine iyi davran » ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis » end day » tatli bir viraj » severek ayrilmak » what the bleep do we know » kocaklama » 2007 2008 sezonu sampiyonu fenerbahce » hafif bir rampa » she could be you » pilava ketcap sikmak » ucak fobisi » agdayi hayvanlar uzerinde deneyen firma » senin yaptigini corumlu bile yapmaz » rear window » cok gec » gastrit » hair » kisa kesme makarna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa