tarihi filmlerdeki yabanci hatunlarin verme istegi 

kapat
  1. tarihi film diyince kara murat serisi gelsin gözünün önüne hemen. tarkan gelsin.. karaoğlan gelsin.. bırak cesur yüreği bi kenara, napolyon'un adını bile anma şimdilik gulüm. zira biz bizimkilerden bahsedeceğiz..

karşısında esmer, yakışıklı, uzun boylu, bakışları haşin türk gencini gören yabancı hatunların, yanındakilere dönüp "abouuv parçaya bak. isa aşkına, erik gibiymiş bu!" demesiyle ortaya çıkan istek, arzu, fantazi bu..

mutlu olurdum ben izlediğim filmde böyle bi azgın hatun görünce. zira sanırdım ki tüm avrupa hatunları vermek için memleketlerine türklerin gelmesini bekliyor.. gece gündüz fantezi kurup, o anın hayaliyle yaşıyorlar.

"oha amına koyyim! aşmış bi düşünce lan bu!" deme hemen aybalam. küçüğükene düşünürdüm bunları. ergenkene.. hani düşünme aracı olarak skimi kullanırkene.. dön bi kendi ergenliğine hemen, anlayacaksın zaten ne demek istediğimi.

velhasıl; yokmuş böyle bir şey. geçen ntv'de avrupadaki her 10 insandan 4'ünün cengizhan'ın torunu olduğunu, 6'sının ise bi şekilde türk kanı taşıdığını anlatan bir belgesel izleyince fark ettim mevzunun aslını..

lan verileri doğru olarak kabul edip olaya da iyimser baksan, ulaşacağın sonuç; tüm avrupalı hatunların vermek için türkleri beklediği yönünde bir şeyler çıkar.

hepsi mi kudurgunmuş olm bunların?
    #3620092 (jadeh, 04.07.2008 19:18 ~ 19:29)
  2. (bkz: prenses elenora)
    #3620127 (judas, 04.07.2008 19:24)
  3. (bkz: çok güçlüsün yoksa türk müsün)
    #3620252 (myosotis, 04.07.2008 19:58 ~ 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

tarihi filmlerdeki yabanci hatunlarin verme istegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarihi filmlerdeki yabanci hatunlarin verme istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarihi filmlerdeki yabanci hatunlarin verme istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isvecli sirin » 5 m migros » beyaz show » yaran basliklar » yuz 1981 » paf » mutlulugun tek yolu yoktur » ergen havuc ve maceralari » john mayer » asil turkler cekik gozludur inanci » kul brothers » zurna » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » 3harf sozluk » diyarbakir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canlandi lan canlandi » somnium obmutum » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » yaran yildizlar » yumurtanin fircalanmams tarafi » no tanri no cry » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » phoenix rising » revenge » tecrit » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » ruyada dis hekimi gormek » bu havada gidilmez » arsmahal