tarihi cevir 

kapat
  1. müthiş bir mehter marşıdır sözleri de şöyle

tarihi çevir nal sesi bu kıs-
    rak sesi bunlar
    delmiş romanın kalbini mız-
    rak gibi hunlar

göktürkler,uygurlar oğuz-
    lar peçenekler
    Türkün yüce tarihine bin-
    bir zafer ekler.
    #1358458 (isildur, 28.02.2007 17:41 ~ 13.06.2007 19:24)
  2. Sabahları her dinleyişimde beni daha fazla gaza getiren bir şarkıdır. Yüksek lisans döneminde sabahları sınava gitmeden 2 kere tok karna dinlediğimde o gün başarılı olmamak için hiçbir engel önüme çıkmaya cesaret edemiyordu.Sonra iş yaşamına başladığımda ise öğlene kadar hırsla çalışmama sebep oluyordu. C vitamini yerine alınabilecek yegane vitamindir kendisi. Aslında bu şarkıyı arabada son ses açıp bağdat caddesinin sıkışık trafiğinde dinlemek gibi bir fantezim var ama yemiyor...Yememekten kastım; insanları yüksek ses ile rahatsız etmek istemememden kaynaklanıyor.
    #3779826 (YATAGAN, 06.08.2008 18:31)
  3. bütün mehter marsları gibi ayrı bir hava olusturur, ne mutlu türküm dedirtir.
    #3779840 (simdi anani laciverde boyadim, 06.08.2008 18:35)

© 2008 - uludağ sözlük

tarihi cevir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarihi cevir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarihi cevir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk deniz ucaklari » ask kazandirir » jet turleri » asil tendonu kopsa stad inlermis » mustafa kemal ataturk » tkp » ece erken » iki penisli dogmus bebek » please mister postman » otobuste on koltukta sapitan cocuk » yilan yagi » kime derler sana derler » gulhan sen » ask bekletir » teknosa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevistigi evde esyasini unutan erkek » gimenez » tikky mouse » orta turkce » asansor kullanmayi bilmeyen insan » tala karinca yumurtasi yagi » galatasaray atkisi » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » alone with everybody » secret heart » istinye park » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » ekim 2008 ankara ulasim zammi » michael skibbe » kurtlar vadisi pusu giray