tarihe kayit 

kapat
  1. önemli açıklamalr yapan kişilerin,sözlerinin önemini belirtmek için kurdukları cümle.
    (bkz: tarih)
    (bkz: tarihe gomdum)
    (bkz: tarihe not dusmek)
    (bkz: tarihe gecmek)
    (bkz: tarihe karismak)
    (bkz: tarihe gececek insanlar)
    (bkz: o adami tarihe gomecegiz)
    #1217674 (pilotmont, 27.01.2007 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

tarihe kayit başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tarihe kayit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarihe kayit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rolando blackman » fotograf makinesi olmayan japon turist » devamli musteri » 6 eylul 2008 belcika turkiye basketbol maci » yerel saat farkini hice sayan cola turka reklami » elestiriye kapali insan » us open 2008 » gozleri deniz kokan yarim » ergenekon kapsaminda dokunulamayan isimler » ahmet altan i savunmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games