tarife yumurtlayan tavuk 

/ 2
kapat
  1. bunun gotunden element uyduran tavuk şekli de çıkabilir.
    #2902915 (girgirci25, 27.01.2008 11:50)
  2. (bkz: şnitcell)
    #2902924 (impayatoy, 27.01.2008 11:54)
  3. turkcellin 'bakın sizin için bi yerimizden tarife uydurduk' mesajı veren reklamlarındaki bıkbıklayan karakterdir.
    #2902980 (kumtozu, 27.01.2008 12:19)
  4. zincirlikuyu levent yolundaki çatıların birine konmuş tavuk. recep ivedik in ''mecidiyeköy e çevirin şunun kafasını'' dediği tavuk, bu olsa gerek.
    #3604742 (notrinova, 01.07.2008 13:07)
  5. diğer tavuklardan farklı bir şey yumurtladığı için azıcık götü kalkmış tavuktur. kendini bir şey sanar attıkça atar her yanımızı tarifeye boğar.
    #3606328 (glylay, 01.07.2008 19:03)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

tarife yumurtlayan tavuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarife yumurtlayan tavuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarife yumurtlayan tavuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendine gomulmek » not seni seviyorum » sarah palin » insanin basina gelebilecek en kotu olay » inkpinkzink » agresyon » yaran kisisel iletiler » bunu mu demek istediniz » universiteye minibusle giren insan » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » acik anksiyete » tutun kolonyasi » ain t it fun » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » kediye kafa atan mucahit fare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tikky » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » me gustas tu » cennetten kovulan insan replikleri » koreografi » 3rd rock from the sun » thug life nigga » alacakaranlik durumu » kara hilal » ykz kina » bu son olsun » fight club » acc