tarif edilemez cosku 

kapat
  1. orgazm, kazanılan mühim milli maç, ele geçen elebaşı haberinden falan sonra yaşanır. nası bişeydir diye sormayın. adı üstünde tarif edilemez.
    #1806901 (ogasi, 22.06.2007 19:56)
  2. üniversite son sınıfta olup sadece 1 dersten kalmanıza neden olan hocanızla tenha bir yerde karşılaşıp güzelce pataklamak.
    (bkz: aq senin necdet)
    #2946459 (ozzyiverson, 04.02.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

tarif edilemez cosku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tarif edilemez cosku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tarif edilemez cosku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vignette » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » polifaji » ciplaklar kampi uyari levhalari » sobali ev » prag » 2008 japonya gp » zibanmak » gunahim ol benim » galatasaray store » dig lazarus dig » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » alternatif yemek tarifleri » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » giranta » amfetamin » bakirkoyspor » kurtlerden nefret etmek » wilhelm dopatka halle » sapur supur sagi solu open kiz » deli bozgun dolu dizgin » yilmaz ozdil » barack obama » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » ucuzlere verilebilecek isimler » hospitalizm » yngwie malmsteen » asfalt osman » yaran msn iletileri