tara sacini tara 

kapat
  1. söz ve müziği erkan ocakli ya ait olan, ancak birol topaloglundan dinlenmesi tavsiye olunan karadeniz türküsü.

Gerçek karadeniz türküsü profilindedir, sade bir kemençe eşliğinde, samimi ve içten sözlere sahiptir.

Klibindeki kızın bakışları bitirir.
    video klip: http://www.youtube.com/watch?v=zFJ78fgFvqs +

sözler:

yandum tutuşiyirum oy
    yarumun saçlarina
    olmadi doyamadim
    onun bakişlarina

taradi saçlarıni
    hem taradi hem ördi
    mevlam ona güzellik oy
    esirgemedi verdi

tara şaçıni tara
    iki yani bir olsun
    ikimizun mezari oy
    taştan çamurdan olsun

gözlerinden aşağı
    saçlarinun örgisi
    o ne kadar güzelluk
    odur allah vergisi

sen sari saçun sari
    seni kim taraycak
    bakalum rum kızi
    kim kimi arayacak

taradi saçlarıni
    hem taradi hem ördi
    mevlam ona güzelluk
    esirgemedi verdi

arkasından aşağı
    saçlari düğüm düğüm
    gel otur konuşalum
    ey benum sevdiceğum

saçlari uzun uzun
    ineyi bellerine
    kurban olayım yarum
    söyleyen dillerune

taradi saçlarıni
    omuzindan aşağı
    acap der misun e kız oy
    alsam habu uşağı

tara saçini tara
    iki yani bir olsun
    eğer bana gelmezsen oy
    yerun mezarluk olsun ...
    #3091352 (jansoldier, 04.03.2008 03:21 ~ 03:33)
  2. ilk okunduğunda agla yuregim agla şeklindeki türkü ile pek bi benzeştirilen lakin dinlenildiğinde farklı olduğu ayırt edilen leziz karadeniz türküsü. klipte oynayan hatunda şarkı sözlerinde bahsedilen cinsten yakıcı bakışlar atmaktadır.
    #3091368 (sultanfirardasenneredesin, 04.03.2008 03:26)
  3. tara reid'i saçı başı dağınık bir halde görmüş kişinin ağzından dökülecek cümle.
    #3091427 (minik mavi balina, 04.03.2008 04:28)

© 2008 - uludağ sözlük

tara sacini tara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tara sacini tara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tara sacini tara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadus » eminonu » anket memis » milla jovovich » zamana ve mekana gore degisen seyler » ain t it fun » istifa edecek pasa » uludag sozluk vs itu sozluk » zendostluk » aydogan babaoglu » sampuan yerine deterjan kullanmak » fatih terim » the zephyr song » el yikarken tuvaletin gelmesi » sokakta yururken onune gelene kufretmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disko krali » you can t do that » alt beyin » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » faati » huysuz ve tatli kadin » viski sisesine cay doldurmak » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » militarist ulkede beden dersi » physiologic autogynephilia » yeni uuser olacaklara nick onerileri » icinde patlasin » hebokobe » salvarli et » burhan altintop lost ta oynasin