taoucu eskobar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eskobar

© 2008 - uludağ sözlük

taoucu eskobar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uzerinden gecmeyen bir ben kaldim » genc bir isadamina » kiz kalesi » demet akalin » halicioglu askerlik subesi » sozlukteki cobanlar » atesleniyor » genocide » kandiber kalesi » yeni baslayanlar icin orospu cocugu » the swordsmen » bilgisayar basinda zikir cekmek » dgs 2008 » sozluk habitati » paladinden kacan skirmish » ferhunde » efsane maraton » patronun masasina ucan tekme atarak zam istemek » jordan collier » bunaltici sicaklarda yagmayan yagmur » erkeklerin g noktasi » mayis sikintisi » iddia makami » muhammed bin abbad » kapson » nicolas leonard sadi carnot » elif nun » allah baba demek insani inancsizliga goturur » iyi niyetli yolsuzluk » calik a kredi vermeyenlerin tasfiye edilmesi » sigara yasagi » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » oovxvoo » emre aydin » cesitlemeli korku » gaelgarciabernal » nihat la maksimum curcuna » izlemeden fikir sahibi olmak » mus corap » simulect » turkiye de siyaset » by pass » abaka han » turk bayragi » mira » ben hicbir korsan urunu kullanmam » keramine h » monetarizm » enverland a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa