tantuni tarikati 

kapat
  1. dünyanın en büyük tarikatı olmayı amaç edinmiş topluluktur. göbekli gurme amcalardan oluşmuştur. her cumartesi ve pazar günleri istanbulun degişik yerlerindeki tantunicilerinde ayinleri yapılır. bu topluluga katılmak isteyenler tantuni yapmayı çok iyi bilmelidir. en büyük rakipleri şiş kebap tarikatıdır
    (sozlugesozlukdiyenyazar, 04.12.2006 21:44)
  2. dikkat sahan cikabilirin yayınlanmış en sıkıcı bölümlerinden biri.
    (pasifagresif, 04.12.2006 21:46)
  3. http://www.youtube.com/watch?v=4dS0EQHj5AU +
    (halit ayarcı, 04.12.2006 21:46)
  4. bir arkadaşın * 9 tane tantuni dürüm yediğini görünce liderliğini bıraktığım tarikat.
    (1001, 22.03.2007 21:11)
  5. yaşamımın eskişehir bölümünde müridi olduğum tarikattır.dayanılması zor bağımlılıklar yaratır bu tarikatın müridi olmak.haftada en az 5 defa tantuni yenilerek ya da gecenin bilmem kaçında tadım tantuni'nin yolu tutularak ibadet ifa edilirdi.
    (resul balay olmak, 08.03.2008 01:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kutuphane haftasi sloganimiz » hukumetin yeni memur alimi » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » gunesimin onunden cekil » deniz yazici » ampule oy verenin gotune florasan girsin » justine henin » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » divx arsivi yapmak » abazanov kardesler » goksu » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » redacted » ceng » park » ersin duzen » taharetmuslugu » tecavuz insanlik disidir » turkiye » lily allen » kavak yelleri » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » pinhani » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » kotu kizlarla flort rehberi » bir uzayli ile evlenmek » jacksparrow » christraping black metal » tuborg green a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa