tansu ciller kadar olmasa da 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tansu ciller
  2. tansu ciller gaflari
  3. summon tansu ciller
  4. tansu penbe ciller
  5. tansu ciller tandansi
  6. estetikle tansu ciller e benzemek
  7. tansu ciller in anitkabir bombasi
  8. tansu ciller in gaf konusundaki uzmanligi
  9. ani bir kararla tansu ciller olmak
  10. tansu ciller e siyasete don cagrisi

© 2008 - uludağ sözlük

tansu ciller kadar olmasa da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tansu ciller kadar olmasa da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tansu ciller kadar olmasa da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nisasta » key largo » oral ozer » iki tasagim onume aksin » seks sinemasinin esrari » ozkaymak » michelle marsh » ayak parmagi » yaran baslik yonlendirmeleri » haydan gelen huya gider » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » zurna » fenerium com tr » kultursuz dinazor » son tavsiye edilen entrylerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » immanuel tolstoyevski » gelin damat fotograflari » ben garanti cennete giderim diyen insan » kopush fm » diyaliz » gabriel garcia marquez » jelena jankovic » cinsel organin fermuara sikismasi » gecen haftanin en begenilen entryleri » guldurgec » limanla kavgali isyankar kaptan » muratboz com » medeniyetler ittifaki » the beatles brotherhood