tansu bicer 

kapat
  1. semaver kumpanya'da rol alan bir oyuncu.
    #2421901 (response if under duress, 03.10.2007 17:48)
  2. traınspottingde iyi bir performans sergilemiş, garaj istanbulda tetikçi adında bir oyunda oynayan başarılı kumpanyalı.
    #3168685 (kasko, 20.03.2008 20:46 ~ 21:13)
  3. "semaver ve kumpanya" adlı oyunda çok başarılı bir performans sergilemiştir.
    #3358015 (peride3, 05.05.2008 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

tansu bicer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tansu bicer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tansu bicer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tby bursa bulusmasi » the floating head » robinson crusoe 389 » sehitlerin naaslarinin curumemesi » vakit » intihar edecegim ama annem kiziyor » ramallah » gercekten » zuhahahaha denecek entryler » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » sozlukte evlendigi kisiyi aramak » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » strateji » muzaffer izgu » bir bucuk iskender yaninda light kola » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » endojen depresyon » turkmetalbands com » ayse ozyilmazel » dam ustunde un eleyen eski sevgili » turkiye de yeterince camcak olmamasi » anadolu rangers » katya » uludag sozluk copcatanlik servisi » anket yaptim mutlu oldum » asik oldugunu herkese soylemek » ekonometri » izmir bilir ya » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » ekstazi » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti