tanriyi buldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanriyi ararken seni buldum
  2. tanriyi ararken kendimi buldum
  3. tanriyi oldurmek
  4. tanriyi kiskanmak
  5. tanriyi guldurmek istiyorsan
  6. tanriyi kiyamete zorlamak
  7. google da tanriyi aramak
  8. tanriyi da insan yaratmistir
  9. tanriyi goren kopek
  10. insanlik tanriyi affetmemeli

© 2008 - uludağ sözlük

tanriyi buldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanriyi buldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanriyi buldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zaten anlamiyorumki » aknefug » cengiz candar » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » yaran bobiler resimleri » quiet riot » abwehr » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » zarkava » burt young » ibne » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ne haber liboslar keynesciler » tanri ya kizginim » iserken bir eli duvara dayama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vega » arena tr » osman mumtaz rakmetil » ver gazi » oz » waldeck » demokratik toplum partisi » doe maar » kecilerin prezervatif kullanmasi » aglamak » buse kilickaya » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » gossip girl » 12 ekim 2008 » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci