tanrinin yeryuzundeki golgesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah in yeryuzundeki golgesi
  2. yeryuzundeki cagrisimlar
  3. yeryuzundeki cennet
  4. meleklerin yeryuzundeki temsilcisi
  5. allah in yeryuzundeki subeleri
  6. poe golgesi
  7. esegin golgesi
  8. karanlik ve golgesi
  9. suphenin golgesi
  10. kuzgunun golgesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» herkese lolo bana da mi lolo » kirarim bu sozlugu » murat soydemir » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » mahrem » cokomel » adiyaman in tarihi eserleri » plastik bardak » december » ilber ortayli » huseyin hatemi » kozan in tarihi eserleri » murmandamus » vefa istanbul da bir semtmis » kayitli uludag sozluk okuru » uzumlu nun tarihi eserleri » topuklu ayakkabi ile yuruyuse cikan bayan » yapma cocugum yapma evladim » flash bellegi evde unutmak » mo williams » serenade » butun altgecitlerin ve tunellerin aldattigi adam » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » haydi gel bizimle ol » vecihi » msn de durusma yapmak » davutsu » durustluk oyunu » antakya nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa