tanrim beni affet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanrim affet beni
  2. affet beni
  3. beni affet
  4. beni affet ve git
  5. beni affet moderator
  6. affet beni dunya
  7. saffet beni affet
  8. affet beni allah im
  9. beni affet sozluk
  10. affet beni mickey rourke

© 2008 - uludağ sözlük

tanrim beni affet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanrim beni affet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanrim beni affet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lunokhod » red label » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » animal instinct » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » adiadokokinezi » rod stewart dinleyen seriatci » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » eksi sozluk te basligi var » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » yobaz yazar ara fasilitesi » unknown artist » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » chemical assault » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alemdar » galatasaray » fatih tekke ve batuhan karadeniz » disfazi » dementia praecox » ataraxie » teb kobi tv » 20 watt » big chefs » anima » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » yolun basi » cem yilmaz » vakif prezervatifi » encarta