tanri turk u korusun 

/ 2
kapat
  1. tanrı turisti korusun olarak güncellenmesi gereken temenni.
    #3390858 (pecos kid, 13.05.2008 09:31)
  2. bahsi geçen ırk 1700'lü yılların sonlarına doğru yok olduğundan geçerliliğini yitirmiş istek cümlesi.

"Peki ulan biz neyiz" diyenlere de şöyle derim ben mütemadiyen, aynaya bir bakın anlarsınız. *
    #3390859 (KIZILMASKE, 13.05.2008 09:32)
  3. (bkz: ba$ka bir arzunuz)
    #3390862 (cheap death, 13.05.2008 09:33)
  4. içten ve samimi bir dilektir.
    Nihal atsızın, ülkesine karşı oynanan oyunları görerek tanrıya yakarışıdır.
    Tanrı Türkü korusun demeyi, faşizan bir söylem olarak gören mantaliteden korkarım.
    Bunların eline düşsek Türk sözcüğünü bile yasaklarlar.
    #3513031 (kocaburun, 08.06.2008 23:33)
  5. yapı itibari ile bir temenni cümlesi gibi. muhatabımız tanrı ise istek parça yapar gibi olmaz herhalde temenni.
    tanrı türkü korusun. yağmur yağsın seller aksın arap kıza da camdan baksın. sonuç olarak korusun ama.
    #3513119 (lombeliko, 08.06.2008 23:55)
  6. god bless america başladığı zaman;
    ikinci sınıf zenci,
    beşinci sınıf meksikalı,
    bilmem kacıncı sınıf bilmem nereli eli kalbinde, boktan ingilizcesi ile tam takım hazır ol a geçiyorsa;
    diyecek bir şey yok.
    #3513155 (tuval, 09.06.2008 00:01)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

tanri turk u korusun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanri turk u korusun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri turk u korusun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» freedean » ben garanti cennete giderim diyen insan » hayati sek icmek » havlusuz remzi » cervix uteri » sevil aki » belediye otobusunde aglamak » talih kusu » antalya » bertolt brecht » pentagon » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » ogrenci ogretmen diyaloglari » cirilciplak gitar calmak » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » aydin » pancho villa » en buyuk karpuz yarismasi » ahmet yildiz » tuvallette iserken engellenmeye calisilan cis sesi » enerji cocuk » ezik » normal gorunume don » konya » kutahya » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » ned flanders » sevilen erkeklerin culsuz olmasi