tanri turk u korusun ve yuceltsin 

kapat
  1. heyecan ve gurur yerine; korku, endişe ve tehlike çağrışımları yapan cümle. her fırsatta kulaktan dolma bilgileriyle türk tarihden örnekler vererek tezlerini doğrulamaya çalışan fakat; ne bugünleri ne de çocuklarının gelecekteki 'türkiye'si için ellerini hiçbir zaman taşın altına koymamış olanların, hem geçmişte hem de bugün hiçbir şekilde yaptıklarının cezasını çekmemiş olan adamların temenni sözü. farklı dindekini, farklı ırktakini, farklı cinsiyettekini, inançtakini dışlayanların, onları 'başka' kabul edenlerin temenni sözü.

tanrı 'insan olmanın değerini' korusun ve yüceltsin!
    #3720019 (haziran, 25.07.2008 19:15)
  2. bu topraklardaki kürt milliyetçiliğinin tavan yapmasını sağlamış slogandır. unutmayalım ki milliyetçilikler birbirlerinden beslenirler. ayrıca bu slogana kelime i şahadet gibi sarılanları da aps ile ismail yk ya havale ediyorum. *
    #3720034 (aha ben de geldim, 25.07.2008 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

tanri turk u korusun ve yuceltsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanri turk u korusun ve yuceltsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri turk u korusun ve yuceltsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» patronun ogluyla yatmak » asik olabilen ilginc erkekler » senin ugruna » nerdesin » aydin dogan in basbakan a mektup yazmasi » ass like that » 1 yilda 30 kilo veren kadin » bloodbath » hakki yalcin » aydin dogan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games