tanri su gunlerde biraz mesgul 

kapat
  1. tanrının çağrılara cevap vermemesidir tanrıyı küstürdük mü diye düşünen insanoğlu hatayı kendinde aramalıdır tanrıya bok atmak yerine, çünkü şayet tanrı bize küserse meşguluyeti yine biz olacağızıdır, yani tanrıya ulaşamazsanız anlayın ki dünyanın sonunu getirmek için planlara başlamıştır, küs ve kin dolu bir tanrı herşeyden daha ürkütücüdür.
    #3637671 (joker da, 08.07.2008 17:17)
  2. gayet makul durum.
    -küresel ısınmadan dolayı su ve yağmur duaları neredeyse 3 katına çıktı.
    -dünya çapında buğdaya pirince gelen zamlardan sonra gıda için edilen dualar, yakarışlar en az 2 katına çıktı.
    -ülkemiz için; dizel fiyatlarının sebepsiz yere benzin fiyatlarıyla aynı olması yüzünden bela verilmesi yönünde talepler tavan yaptı. *
    -şu yaz sıcaklarında azıcık giyinilmesi * sonucunda çoğunluğu türk genç erkek tarafından açılmak üzere yüzbinlerce talep.

ramazan bayramına kadar her biri yetişirse şükür.
    #3637775 (kusmuk, 08.07.2008 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

tanri su gunlerde biraz mesgul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanri su gunlerde biraz mesgul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri su gunlerde biraz mesgul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet karayay » purple » el yikarken tuvaletin gelmesi » ahmet yildiz olmedi » samsung d880 » tuncer oz » isvicre » seri eksi oy veren ibne » yaman okay » sercan yildirim » halkina kufreden basbakan » senin olmaya geldim » bir muhendisin hayati » fight club izleyip vur bana diyen mal » central park ta geceleyin dolasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burdur » nurel » tarumar » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » tesettur icine g string giyilmesi » basbakana coban demekle caylak olunmaz » moderasyonla konustum haberler iyi » engin ceber » baca gibi hissetmek » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » hamisine nanay piy piy kaymak » lupelius » abuli » aybar » moldovya