tanri sahidimdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. istanbul sahidimdir
  2. allah sahidimdir ateist oldum
  3. tanri kendinden daha guclu bir tanri yaratabilir
  4. ben tanri ya inandim ama tanri bana inanmadi
  5. tanri mi insanlari yaratti insanlar mi tanri yi
  6. tanri olunmaz tanri dogulur
  7. tanri ya tanrisiz tanri demek
  8. tanri turku tanri turku korusun diyenden korusun
  9. tanri ne lan
  10. tanri dag

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» resmi tatilde calismak » eskidendi cok eskiden » corapla sevismek » marmara gold » gece oturup gunduz uyumak » diary of the dead » ismael bouzid » cayir cimen geze geze oy » bombabomba nin girisindeki ismail yk fotosu » gercek bir askin ardindan kalanlar » sozluk yazarlarinin gunluk uyku sureleri » hos geldiniz » uzun hikaye » suvermez » son sozluk » joker » woo hoo » istanbul » yaran yanlis okumalar » the joker » taharet muslugu » saving us » ohg smoke » devils advocate » emre tilev » menemen olayi » 1594 » uclari kirik » krematoryumu zabitanin basmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa