tanri kilik kiyafete bakmaz 

kapat
  1. kılık kıyafet ile tanrıyı kandıramayacağımız kesin olan bir hüküm.
    insanın içi iyi olsun yeterki. yok türbanmış, takkeymiş, yok saçının teli görünmüş bunlar hikaye.
    #2961100 (katil balik nemo, 06.02.2008 18:14)
  2. (bkz: 444a)
    (bkz: anadan doğma anıtkabir'e yürüyüş mitingi)
    (bkz: hanım koş sözlükçü din yarattı)
    #2961113 (blackened, 06.02.2008 18:17 ~ 18:37)

© 2008 - uludağ sözlük

tanri kilik kiyafete bakmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanri kilik kiyafete bakmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri kilik kiyafete bakmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tahrip gucu yuksek diziler » hasretinden haci sakirler eskittim » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » haldun taner sahnesi onu » turkmetalbands com » sair uuserlardan siirler » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » yek vucud menfi rey veren oglan » circle referee » jitem » gidiklanma » asiret » red right hand » sizofreni » jean claude van damme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dereizm » kadinlari mutlu etmenin yollari » apostasy » kardese yapilan iskenceler » heroes » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » konstruktor ressam » universiteye alinmayan turbanlilar » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » have a cigar » aydogan babaoglu » kalafat » ruzgardasavrulanyaprak » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » hipokinezi