tanri kadini yaratti kadin beni daraltti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ve tanri kadini yaratti erkek allah yaratti demedi
  2. ve tanri kadini yaratti
  3. tanri kizi erkek kadini yaratti
  4. tanri erkege kizdi kadini yaratti
  5. ve tanri sonunda sisme kadini yaratti
  6. ve tanri beni yaratti
  7. tanri mi insanlari yaratti insanlar mi tanri yi
  8. ve tanri kopegi yaratti
  9. ve tanri erkegi yaratti
  10. ve tanri kendini yaratti

© 2008 - uludağ sözlük

tanri kadini yaratti kadin beni daraltti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanri kadini yaratti kadin beni daraltti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri kadini yaratti kadin beni daraltti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuvaleti olmayan ev » rapcilerle rockcilarin farklari » asiri samimiyet barindiran sozcukler » greenback » tribun atesi » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » yellenme uzerine » bekir coskun » return of the tres » elin tersi ile vurulan okkali tokat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games