tanri insanligi affetmemeli 

kapat

1. insanlık tanrıya hesap vermek zorunda değildir.. yaratan kendisi, ne olacağını da biliyormuş zaten..arada hesaplık bir olay yok..neden der belki..bilirsin derim bende..sıra bana geldiğinde..eğer bana söz söyletecek kadar tanrıysa..ben de neden derim..ama o ne der bilemem..

gelecekten gelen düzeltme: sonra insan bırakır tanrıyı. kendisini onun kucağına bırakmaktansa onu bırakmak daha doğru gelir. ona biçilen fikirleri, uygulamaları, değeri boş bulur. yalan bulur. büyür.
    #2717055 (nickerim, 19.12.2007 20:08 ~ 16.03.2009 02:19)
  2. (bkz: tanrı ya öneri vermeye cürret etmek)*
    #2717077 (venividivici, 19.12.2007 20:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tanri insanligi affetmemeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanri insanligi affetmemeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri insanligi affetmemeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tanri insanligi affetmemeli. Copyrights of the articles are belong to their authors.