tanri ile konustum haberler iyi 

kapat
  1. Dünyanın ve insanlığın gittiği yolun yol olmadığını bizzat uçurum olduğunu gören ve hem dünyayı, hem insanı yarattığı iddia edilen, yarattığı insanın hamuruna kötülükleri de katarak insanın ve dolaylı olarak da dünyanın, yine kendisi tarafından yaratılan uçurumdan aşağıya düşmekle burun buruna gelmesinde tanrının da payı olduğundan ötürü, tüm bunlardan tanrının da sorumlu olduğunu düşünen ve bu sorundaki sorumluluğunu yerine getirmesi ve uçurumdan düşüşe bir çare bulması maksadı ile tanrı ile görüşen insanın, görüşme neticesinde geçen konuşmalardan sonra olumlu gelişmeler olacağına işaret eden sözüdür.
    #3308785 (bluevelve, 23.04.2008 16:47)
  2. (bkz: doktorla konuştum durumlar kötü)
    #3308860 (venividivici, 23.04.2008 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

tanri ile konustum haberler iyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanri ile konustum haberler iyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri ile konustum haberler iyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eleni karaindrou » kilis milletvekili ve sunnet » gunluk dil » pkk teroru » sweden » escinsel danisma hatti » volkan arslan » yaran seyler » ilbay » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » toshiba » en erken bosalma rekoru » zekeriya oz » ertugrul saglam in harcanmasi » iplikci nedim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » while my guitar gently weeps » silivrideki yazlik siteler » kendi sessizligine gomulmek » fener den david villa bombasi » oneqeno » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » cagla kubat » ncldlbz » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » karin » bulent ortacgil in light albumu » zamora fc » rafael benitez » lcd vs plazma » yerli erotik dizi ismi onerileri