tanri galleri korusun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanri turku tanri turku korusun diyenden korusun
  2. tanri korusun
  3. tanri amerikayi korusun
  4. tanri ispanyol u korusun
  5. tanri mojoyu korusun
  6. tanri topu korusun
  7. tanri kavunu korusun
  8. tanri amerika yi korusun
  9. tanri israil i korusun
  10. tanri senegalliyi de korusun

© 2008 - uludağ sözlük

tanri galleri korusun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanri galleri korusun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri galleri korusun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon » yapilmis en aptalca dalginlik » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » boyoz » moderasyon » kararti » vicdani ret » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » ceza » bon iver tarzi baslik acma rehberi » salcali sogan kavurmasi » laf sokusturmak » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » animal farm » pink floyd » birol guven in lost senaristi olmasi » nazli oksuz » mesut yar » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » imhotep » ask birlestirir » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » bir kadini anlamayi arzulamak » ne dedi ne dedi » iskur bana is bul