tanri diye bir sey yok ki seytan olsun 

kapat
  1. yıllar önce star tv'de, satanizm muhabbetleri ilk başladığında, yapılan bir röportaj sırasında kıza " satanizm hakkında ne düşünüyorsunuz ?" sorusu üstüne kızın verdiği yardırıcı cevaptır.

yanlış anlama sonucu gelen edit :

kız satanist değildi, ateistti. yolda çevirdiler kızı, siyah giyinmiş vs diye. kesin satanisttir diyip soruyu patlattılar. kız da asıl cevabı verip göt etti hepsini.
    #3385874 (DjarumTurk, 12.05.2008 01:03 ~ 01:28)
  2. çelişen satanisttir. zira satenistler, tanrıya, şeytana inanırlar. ama tapmak için yanlış olanı seçmişlerdir.
    "benim satanist olduğumu düşünen insanlara gülüyorum. satanist değilim ben, çünkü şeytan yok! olsa bile, o bana tapardı. çünkü ben ondan daha iyiyim" marilyn manson.
    #3385934 (devilscry, 12.05.2008 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

tanri diye bir sey yok ki seytan olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanri diye bir sey yok ki seytan olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanri diye bir sey yok ki seytan olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahtemustaine » milli piyango » brad pitt » vergil » gursu » ergenlik donemi komunizm enfeksiyonu » orospuolcer oldugunun farkinda olmayan insan » mountain dew » tetrabiblos » deniz feneri dernegi davasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games