tank kos anani seviyorlar 

kapat
  1. * adli yazarimizin ozel istegiyle acmayi bir borc bildigim baslik

(bkz: tank ile emrah kardes mi)
    #231789 (poseidon, 11.05.2006 16:28)
  2. (#231750)

(bkz: açılmaz umarım)

(bkz: tank bir rahat dur)
    #231830 (pulp fiction, 11.05.2006 16:36)

© 2008 - uludağ sözlük

tank kos anani seviyorlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tank kos anani seviyorlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tank kos anani seviyorlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » coleslaw » ilk ucus » ask hukmeder » genelkurmay baskanligi » altta kalanin cani cikti » mehmet ali aybar » beklenti » asagipinar tumulusleri » ib » ciftin ozel gunu » cemsbg » jet » government » la kayyume illahu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni birakip nerelere gidersin mysql server » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » star gazetesi » calculus » kolpacino » flesh for fantasy » ogretmen cocugu » hak ve esitlik partisi » rahmetli ozal i unutamamak » yilan yagi » batiskaf » suudi arabistan » yazarlarin aslinda demek istedikleri » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » kas gerilmesi