tank bana kari bullan allahsiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tank bana cikisi bul allahsiz
  2. tank bana en yakin kariyi bul lan allahsiz
  3. yonja bana kari bul allahsiz
  4. sozluk bana kari ol lan allahsiz
  5. selocan bana kari bul lan allahsiz
  6. allahsiz kari bana sozluk bul lan
  7. bilgisayar bana kari bul lan allahsiz
  8. google bana kari bul lan allahsiz
  9. sozluk bana kari bul lan allahsiz
  10. noel baba bana kari bul lan allahsiz

© 2008 - uludağ sözlük

tank bana kari bullan allahsiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tank bana kari bullan allahsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tank bana kari bullan allahsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olunce tanriyi gormeyip ona hala inanan insan » belalti bilgisayar » sok » sinava son gun bile calismayan ogrenci » hayalet kasaba » ahmet kaya » akp bu ulkenin tek sansidir » ipsala » netas » 20 agustos 2008 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games