tank 1990 

kapat
  1. home computer isimli atariyi aldığınız zaman, atarinin yanında verilen çok oyunlu kasette mevcut oyundur. çok basit görünmesine rağmen, belki de dünyanın en eğlenceli oyunudur. oyunu oynadığınız partnerinizle aranızdaki bağı kuvvetlendirir. iki ya da tek tank seçilip, düşman tanklara karşı kartal şeklindeki emanet korunurdu. vurduğunuz düşman tank'ın rengine göre; fazladan hak, silah güçleri, zamanı durdurma ya da kartalın duvardan olan çevresini demirleştirme gibi şeyler çıkardı. eğer hakların bitmişse de, oyun arkadaşının haklarını sömürebilir ve kavga çıkartabilirdiniz.
    #1804674 (tudor lodge, 22.06.2007 11:11)
  2. maloz arkadaşın göz göre göre kartalı vurması ile çok pis kavgalar çıkartabilen oyundur. *
    #1804683 (isildur, 22.06.2007 11:14)
  3. son zamanlarda cok fazla konu$an ermenistana abi tokadi atmak icin gerekli olan tank sayisidir.herkes haddini bilsin!
    #1804763 (hibinabatuta, 22.06.2007 11:32)
  4. (bkz: işte bunu seviyorum)
    #1804869 (altf4, 22.06.2007 11:59)
  5. cocuklugumun oyunu.
    #1804974 (spiritualized, 22.06.2007 12:25)
  6. bitirilmesi, çok fazla sabır isteyen, değişik versiyonlarında normalinden çok daha fazla level barındıran, ana mantığı kartalı korumak olan atari oyunu. ilk bölümü construction dan yapılıp; sırf metalle kartalı kaplayıp, ortadan gene metalle bir sıra kare blok döşeyip* oynanmalı level 1 atlanmalıdır. bana mı rastlıyor bu sürekli bilmiyorum ama construction bölümünü efektif oynarsanız level 2 ye pek çok can ve 4.seviye tankla girebilirsiniz.
    #2698553 (notrinova, 15.12.2007 03:16 ~ 03:19)
  7. insanı kıl eden, öldükçe dirilmeye teşvik eden zındık icadı. boş zamanlarda oynanabilir, güzeldir.
    #2698566 (pis cocuk, 15.12.2007 03:28)
  8. bir zamanların efsane atari oyunu. amaç kartala zarar gelmeden düşman tankları yok etmekti. alınan çeşitli upgradelerle ve zorlaşan levellerle başından saatlerce kalkamazdınız.

...

isterseniz bu oyunun modernize edilmiş versiyonunu bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. oyunun ismi battle rush tanks (5MB). elefun-desktop fiması tarafından birkaç yıl önce piyasaya sürüldü. link için:

http://rs369.rapidshare.c.../99260436/Battle_Rush.rar
    #3183708 (notrinova, 24.03.2008 11:38)
  9. ortağınız iyiyse ufak çapta bi rommel, bi guderian havasına girdiğiniz oyundur.
    #3183961 (sirin baba, 24.03.2008 13:05)
  10. parkurda belirli zamanlarda çıkan, hemen hemen sizin tankınızın boyutu kadar büyük bir yıldız bonus vardı. onu alınca atışlarınız daha da hızlanıyordu. zira bu tankın nsa mermi hızı, insanın ortalama olarak yürüyüş hızıyla aynıydı. yanından koşarak geçseniz, o mermiyi geçerdiniz .. bu yıldızı ikinci defa alırsanız da, çiftli olarak sallıyordunuz namludan. çiftli ateş edince, çelik duvarları da yok ediyordunuz. kısacası elinizden ne uçan, ne de kaçan kurtulabiliyordu ..

ayrıca oyunun orjinal ismi de '' tank a 1990 '' şeklindeydi yanılmıyorsam ..
    #3183992 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 24.03.2008 13:15)
  11. bu oyunda bazı tanklar vurulduğunda, vuruldukları yerde bazı şekiller çıkardı. kürek çıktığında aldığınız zaman kartalın etrafı demirle çevrilirdi vurulamazdı, tabanca aldığınız zaman tankınız süper korumalı ve çok güçlü ve hızlı ateş eden bir tanka dönüşürdü ve bu insanı müthiş derecede mutlu ederdi. yıldız adlığınız zaman da tank güçlenirdi ama tabanca almış kadar olmanız için üç yıldız almanız gerekirdi.
    #3184104 (lesterpolfus, 24.03.2008 13:53)
  12. zamanın en güzel oyunlarından biriydi. iki kişi oynuyorsanız tank 1990'da ekürinizi vurmanız mümkün değilken bunun bir başka versiyonu olan battle city'de ekürinizi de vurmanız mümkündü.
    #3186246 (grand ekinoks, 24.03.2008 23:01)
  13. oyunda pembe renkli düşmanları vurunca ekranda beliren zımbırtılar ve karşılıkları;
    miğfer-kısa bir süreliğine zırh verir, ölümsüz olursunuz
    kürek-kalenizi kısa bir süreliğine çelikle kaplar, ancak siz yeterli seviyede ve kazmalıktaysanız vurabilirsiniz
    yıldız-sıfır kilometre tank ilk yıldızı aldığında seri ateş etmeye başlar, 2. yıldızda çift mermi gönderir ve 3. yıldızda ise çeliği bile kıran psikopata dönüşür.
    tabanca-3. yıldızın işlevini anında görür
    el bombası benzeri-ekrandaki düşman tanklarını anında patlatır
    pati-ekrandaki düşman tanklarını kısa bir süre dondurur
    tank-can verir
    #3615148 (tu kaka bana, 03.07.2008 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

tank 1990 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tank 1990 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tank 1990 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» you re lovin me to death » suicide redemption » the shawshank redemption » volver » yaran uyku sersemi diyaloglar » uludag sozlugu satin almak » pelesenk yagi » belediye vanspor » ilk erkegin ben olayim diyene soguk su ikram etmek » kimsenin bilmedigi gruplari dinliyorum tribi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games