tanju okan 95 

kapat
  1. tanju okan'ın adından da anlaşılabilineceği üzre '95 yılında yayınlanmış olan, son albümü. zaten ne yazık ki o sene içersinde de yaşamını yitirmiştir.

albümde yeralan şarkılar;

tanju okan 95 (marş müzik)

01 kalbi kirik serseri
    02 sensiz esen ruzgarlar
    03 bir zamanlar
    04 anilarim
    05 son guller
    06 yagmurla gelen dusler
    07 artik yoruldum
    08 mavi gozler
    09 sevdigimi soyle
    10 bil ki
    #1546223 (leggare, 20.04.2007 04:41)
  2. piyasada pek fazla kopyası kalmamış albüm. bulmak isteyene göbek çatlatır.
    #1546225 (tankut kabza, 20.04.2007 04:42)

© 2008 - uludağ sözlük

tanju okan 95 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanju okan 95 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanju okan 95 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birak obama bu isleri » ulu chat » verbijerasyon » youtube vs akp » autumnblaze » osman kibar » leave me in hell » fug » kadir misiroglu » rockbursa » ataturk un emanetini devirmek istemek » eksi sozluk matruska timi » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » etkileme sanrilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izlanda » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » damardan giren eski sevgili » you are beautiful » taipan » intakrin etki » zerrin ozer » daniel gonzalez guiza » bir turk olarak kurtlere soruyorum » metalheadtr com » erol yarar » resident » radyo uludag