taniyan 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir cok erkegi taniyan kiz
  2. moderator taniyan yazar
  3. atlarin sulalesini taniyan ganyanci
  4. deniz gezmis i taniyan genclik
  5. yuz metreden baslik taniyan yazar
  6. mahalle sakinlerini cok iyi taniyan davulcu modeli
  7. turk halkini cok iyi taniyan bir takim insanlar
  8. 40 metreden bolucuyu taniyan fasist yazar
  9. abisini taniyan sevgiliye oral yapmayan kiz
  10. birbirini taniyan yazarlarin bilgi kirliligi

© 2008 - uludağ sözlük

taniyan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taniyan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taniyan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hair » banco de gaia » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » ntvmsnbc com » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » galatasaray store » street fighter 3rd strike » tomer » pavor nocturnus » ben kimim » sozluk yazarlarinin itiraflari » isinmak icin vodka icmek » machine » artik melek degilim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unipolar depresyon » in vain » 314 » girit » resat calislar » gul bahcesindeki gelincik » engin ceber » tikicanlar cezaevi » seytan marka giyer » back in black » sozlugu felsefecilerin basmasi » kuzu devirmek » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » isletme » erotomanik sanrilar