tanistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tani
  2. ayirici tani
  3. bunco tani
  4. kendini tani
  5. tani koymak
  6. prenatal tani
  7. dusmani bil dostu tani
  8. kaze no tani no naushika
  9. ryoko tamura tani
  10. agri tani merkezi

© 2008 - uludağ sözlük

tanistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bursa » banka sinavinda gozlem yapmak » kafasi calisan ac kalmaz » icel » dr renaud paris » balkan kupasi » bagirarak sevismek » pulp fiction » johnny b goode » ahmet yildiz olmedi sirin » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » laikligi hayat tarzi zannetmek » zengin dogmak » why high one why » yuha yani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » banyo yapmak vs dus almak » gecen haftanin en begenilen entryleri » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » brother in law » hard sun » 99 kosmak » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » goz doktoru » rahatsiz adam » altinyemis » sinop » bilkent dogu kampus