tanistiktan sonraki ilk konular 

kapat
  1. isim faslı geçilince gelinen "şimdi de seni tanıyalım" iç sesli muhabbet konularıdır. bu ana kadar her şey mükemmeldir, boy, pos, vücut ölçüleri, okuduğu bölüm, ellerinin biçemi, dişlerinin rengi aman vermeyecek ahenktedir. o an, lütfen film izlemekten hoşlansın, muse sevsin, aşk a önem veriyor olsun, yatağın sağında uyusun gibi iç geçirişlerden fırsat bulunur bulunmaz sorulacak sorular, açılacak konular.

bunu yaparken bi sürü etken göz önüne alınmalı, ilk anlardan eleme yapmamalı, ona bir kaç şans daha verilmelidir.
    #956858 (vadideki zumbuk, 06.12.2006 02:10)
  2. ilk konular genelde basit ve gündelik durumlardan olmalı, sonra yavaş yavaş ortak ilgi alanları seçilene kadar yumuşak geçişler yapılmalıdır. sinema, müzik, edebiyat sessizlik anlarında joker olarak kullanılabilir.
    #956872 (vadideki zumbuk, 06.12.2006 02:15)
  3. eski sevgilinden ne zaman niye ayrıldın...
    #974977 (esprimakinasi, 10.12.2006 01:47)
  4. sevişmeye bakış açısı.
    -ben özgür düşünceli bir insanım.
    +bende.
    -ben ten uyuşumu olayına çok önem veririm.
    +bende.
    -ben seninle sevişmek istiyorum.
    +bende.
    #975054 (katil balik nemo, 10.12.2006 02:14 ~ 02:15)
  5. pek çok defa sıkıntı çekilen konulardır. çünkü yeni biriyle tanışılıyordur ve muhabbet belli bir noktadan sonra tıkanır. bazı insanlarda "dil" var derler ya işte o insanlar böyleânlarda ortaya çıkmakta ve kendilerini göstermektedir.
    #975323 (grand ekinoks, 10.12.2006 03:46)
  6. (bkz: spor)
    (bkz: sanat)
    (bkz: siyaset)
    #975364 (arude50, 10.12.2006 04:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tanistiktan sonraki ilk konular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanistiktan sonraki ilk konular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanistiktan sonraki ilk konular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tanistiktan sonraki ilk konular. Copyrights of the articles are belong to their authors.