tanistigimiza cok sevindim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanistigimiza memnun oldum
  2. gordugume sevindim
  3. ay canim ya cok sevindim
  4. oldugume sevindim
  5. bomba dustugu an sevindim
  6. karicim evine geri donmene sevindim

© 2008 - uludağ sözlük

tanistigimiza cok sevindim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanistigimiza cok sevindim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanistigimiza cok sevindim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » full metal jacket » ve tanri kadini yaratti » nickimicinotuzharfgerekiyormus » firindan yeni cikmis pogaca » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » you don t mess with the zohan » asansorde bir basina yapilanlar » ak akcenin kara gun icin olmasi » insan neden degisir » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » la havle ve la kuvvete falan olmak » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » ask acitir » sozluk yazarlarinin itiraflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teknosa turkiye kupasi » yol tv » ukrayna » gimenez » kapini calan benim » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » avcilar universitesi » capa » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » osman pamukoglu » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » suudi arabistan » bininci entry » sinan engin bilgisiyle istifa etti » sevgili ile zillere basip kacmak