tanistigima memnun oldum yazari 

kapat
  1. bir iki mesaj sonrası nick altı entry yazma zorunluluğunun (!) en bilinen cümle kalıbıdır.
    #1227901 (dreamylife, 29.01.2007 15:21)
  2. güzel bir nick olurmuş aslında.
    #1228425 (tatlı su levregi, 29.01.2007 17:30)

© 2008 - uludağ sözlük

tanistigima memnun oldum yazari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanistigima memnun oldum yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanistigima memnun oldum yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» papa john s » tutmayan iddaa kuponu » demiroren jimnastik kulubu » pgm301 » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » hos sohbet » welcome to the machine » buymak » kadri celik » araba killanan erkege oral seks yapmak » 12 ekim 2008 » osur dediysek sic demedik » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » dedo » lager » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hertha berlin » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » docka » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » monte cassino savunmasi » trablus » uc aynali kirk oda » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » katy perry » kadrolu protestocu » fener zenci sever » cool tequila » kirk hadis » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » metin oktay