tanimiyorum ama neyse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanimiyorum onlarin yalancisiyim
  2. ben sizin ulkenizi tanimiyorum
  3. sizi tanimiyorum ama tanisabiliriz
  4. komunistim ama marks i tanimiyorum
  5. ben seni nereden tanimiyorum
  6. maria yi duydum da sharapova yi tanimiyorum
  7. her neyse
  8. neyse
  9. neyse ki
  10. lan ben neyse bir sey demiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

tanimiyorum ama neyse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanimiyorum ama neyse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimiyorum ama neyse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmiri izmir yapan ozellikler » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » trevanian » pkk hakkari den elini cek » kirmizi kursun kalem » gamali hac yasagini savunan solcu » 412 » askim coraplarin da islandi mi » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » saturnine » homeostasis » siyaset din futbol ucgeni » huffas » genelevde hersey dahil uygulamasi » cocuklarin aglarken vites artirmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucuzlere verilebilecek isimler » munchausen sendromu » ahmed yasin » yeni baslayanlar icin ahiret » yiyorum yiyorum doymuyorum » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » okan bayulgen in tv programlari » uretim cini » anadolu rangers » alp kirsan » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » dig lazarus dig » slovenya » bas agrisi » jorg haider