tanimam etmem 

kapat
  1. tanimadigin yazarin baslığına entry giriş anahtarı.

akabinde bir ama ile olaylar gelisir.

misal eğer karşı cinsten tanışılmak istenilen bir yazarsa;

"tanimam etmem ama, (#12345) entrysi ile dünyada benim gibi düşünen kişilerin olabileceğini, ek olarak bunlarin karşı cinsten bile çıkabileceğini gösteren yazar" der beklersiniz.
    (deep, 06.06.2006 13:39 ~ 13:40)
  2. en saçma nick altı giri şablonu. tanımıyorsun etmiyorsun sırf bir şey yazmak için ne diye yazıyorsun? ilgi çekmek istiyorsan seç bir entrysini yolla mesajını, en azından sözlük önünde saçmalama. değil mi ama?
    (dreamylife, 28.01.2007 16:17)
  3. neme lazim diye devam eden cümledir.
    (nietzsche, 28.01.2007 16:18)
  4. entrye "tarafsızlık" havası kazandıran ibare.
    (grand ekinoks, 09.05.2008 18:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» milk » dunyaninenmutevaziadami » kadinlardan nefret etme nedenleri » orumcek show » az cok » gercek bir askin ardindan kalanlar » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » bir derdim var » kargacik burgacik » besiktas in uefa ya gitmesi » naneli nargile » real » oh ye memet » eskisehir osmangazi universitesi » biz arkadasiz » chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu » mitmit » unlulerden duymak istenilen sozler » tezahurat baslatma karizmasi » tek kelime ile yasamin anlami » organ bagisi » ayakta alkislanacak cumleler » sidisidisidisidisidisidisidisidisidisidisidisidi » guler duman » parayi bulunca nick degistirmek » yaprak dokumu » bir kediyle yasamak » mehmet haberal » hamsteri olunce intihar etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa