tanimam etmem smiley 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanimam etmem
  2. tanimam etmem ama severim
  3. seni kimseye yar etmem
  4. kimseye etmem sikayet
  5. veda etmem ben bu aska
  6. yar etmem sana beni
  7. seni o fasiste yar etmem
  8. smiley smiley destaney
  9. smiley burcu smiley
  10. kimseden etmem sikayet aglarim ben halime

© 2008 - uludağ sözlük

tanimam etmem smiley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanimam etmem smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimam etmem smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» here comes the sun » gripin » yaz tatilini cadirda gecirmek » helyum » benfica » g noktasi » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » light » terbiyesiz yazar » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » osuruk » ufo muzesi » fringe » preces meae » hasan karakaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » negatif » kume calismasi » the other woman » ryan o reily » areds » anti din ekibi » esens » doldur bosalt » turkboard » ne haber liboslar keynesciler » pelin batu » baydin gayri » sevket altug » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi