tanimam etmem ama yazarin hakkini ver hakkini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. entry nin hakkini ver hakkini
  2. sozlugun hakkini ver hakkini
  3. hakkini helal et stv ama once sen kul hakkini ode
  4. hakkini ver su butonun hakkini
  5. hakkini verin hakkini
  6. nickinin hakkini ver hakkini
  7. tanimam etmem
  8. tanimam etmem ama severim
  9. oss nin hakkini ver
  10. hakkini ver hakkini

© 2008 - uludağ sözlük

tanimam etmem ama yazarin hakkini ver hakkini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanimam etmem ama yazarin hakkini ver hakkini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimam etmem ama yazarin hakkini ver hakkini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» we are but falling leaves » dogru yanlis » uc bes kisi » osman kibar » letarji » wireless nargile » ben ve yalnizlik » neolojizm » sebahat tuncel » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » temel fikralari » roberto mancini » sehadet serbeti » respect my authority » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vecit » mutlu olmak icin » hic gelme gideceksen » radyo sol » kulaga kupe olmak » eritrofobi » jakoben kemalist dugun alayi » yesil isik » frotorizm » kardese yapilan iskenceler » herkes gibisin » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » tromboanjitis obliterans » intern » atli kovboy