tanimadiklarimla konusmak prensibim degil 

kapat
  1. bu lafı bir hanımefendi facebookta yere mendilini düşürmesinin ardından, mendili kendisine götürüp vermemin hemen sonrasında bana dillendirmiştir. tanımadığı halde bu lafı söylemiş olması da, prensibinin çok esnek olduğunu göstermektedir.
    #2709267 (pis cocuk, 17.12.2007 22:46)
  2. (#1525691) aynı kız valla!
    #2709276 (zargana, 17.12.2007 22:47)
  3. tamam tanışalım konuşalım cevabını alabilecek dişi insan.
    #2709357 (Cyqne, 17.12.2007 23:01)
  4. uygulanması halinde tanıdık sayısının 3-5 kişiyle sınırlı kalacağı kesin olan prensip.*
    #3906054 (summoning, 02.09.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

tanimadiklarimla konusmak prensibim degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanimadiklarimla konusmak prensibim degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimadiklarimla konusmak prensibim degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piiminaki » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » erzincanspor » escinsel danisma hatti » reel politik » hincal uluc » christina aguilera » ali sami yen cehennemi » rukneddin uranus olmedi » a gothic romance » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » selcuk » avrupa nin kuslari » besiktas filmi » ilk once kim istifa edecek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osman pamukoglu » kurt nufus artisinin onlenmesi » osurunca guller acardi yuzunde » rand corparation » oy verin lan » sweden » pantolonun icine kazak sokmak » turk silahli kuvvetleri » vibratore turkce karsilik bulmaca » orcun kunek » karakol » 208 67 220 220 » yaran facebook gruplari » mavi seker » tchibo