tanimadigin biriyle kanki muhabbeti etmek 

kapat
  1. bu olay iki şekilde gerçekleşebilir:
    ya hiç tanımıyorsundur ama ortak bir muhabbet paydası açılmıştır
    yada bir yerlerden gözün kesiyodur ama adını hatırlamıyorsundur..kusurunu muhabbetle kapatmayla çalışırsın..
    #574170 (eşşağan ala gazuğu, 24.08.2006 23:31)
  2. bünyede fazla alkol bulunduğunda gerçekleşen muhabbet...
    #574192 (tiktak, 24.08.2006 23:43)
  3. (bkz: msn)
    (bkz: yonja)
    #574229 (dionysos nt, 24.08.2006 23:53)
  4. sehirler arası otobuste yanınıza oturmuş şahsın yarattığı ortam..
    #576375 (lepitap, 25.08.2006 17:27)
  5. insanın kensini tanıyamadığı $u dünyada ba$ka birini tanımaya çalı$manın anlamsızlığına kafa yormayan insanın yaptığıdır. kanki olursun, geyik çevirirsin, gülersin, ağlarsın... ama sen ağlarken yanında olmasını beklemeyerek... insanlara beklentisiz yakla$mak lazım ki kalbin kırılmasın mantığım. hiç kimseye güvenmezsen sorun yok yani kankilikte falan.

dost diyorsan o ba$ka bir $ey tabii... dü$meden bilemezsin kimin seni yerden kaldırmaya döneceğini.

yoksa salla tüm insanları, hepsi adi seçiciliğe kalırsa... benim içi 3-5 melek varsa hayatımda o benim kaaaarımdır.*

mühim olan çok arkada$ edinmek de demiyorum tabii... mühim olan çok insan tanımak* daha doğrusu çok hikaye öğrenmek. herkes bir romanın kahramanı sonuçta.

en fazla 80-90 yıl ömrümüz var... dörtte birini uyuyarak dörtte birini yiyerek s.çarak dörtte birini i$te geçirdiğimizi göz önüne alırsak... kalan zamanı da çürük çarık ayırarak geçirmek yerine laylaylom yapıp zaman öldürmek daha mantıklı... -$ahsi fikrimdir, ben öyle yapıyorum-
    #1111180 (sidikli, 05.01.2007 19:16 ~ 19:37)
  6. aşırı laubaliliğin ortaya çıkardığı, rahatsız eden bir durumdur. bu durum karşısında mesafeli kalınması tercih edilmelidir.
    #1387463 (abberline, 08.03.2007 07:53)
  7. sözlükte bazı kişilerin becerdiği muhabbettir lakin gidersin nickini söylersin ooooo senmiydin bilmem neler vs..vs.. ulan dur ne oluyor diye tepki versenizde nafile adamın kişiliği bu!.
    #1387468 (LocK, 08.03.2007 08:10)
  8. her zaman yapmak isteyip yapamadğım muhabbet.
    #1387513 (cesyjames, 08.03.2007 08:50)
  9. samimileşme cabası icinde olunan durum.
    #1388706 (Halitkin, 08.03.2007 15:55)
  10. (bkz: kanki ne lan) *
    (bkz: muhabbet çeşidi olarak kanki muhabbeti)
    (bkz: cool olmak)
    (bkz: tikkylere özenmek)
    #1388719 (hyperion, 08.03.2007 15:58)
  11. Uzun yıllarınız beraber geçmiş eski bir arkadaşınızla birden -pat diye- karşılaşırsınız.
    O senin halini hatrını sorar, sen o sırada ismini hatırlayamadığın için sen dinlemezsin onu çünkü aklın hep kimdi lan bu? sorusundadır.
    O başlar hararetle bir şeyler anlatmaya. O kadar samimisinizdir ki yahu senin adın neydi? diye de soramazsınız.
    Sonunda :
    -''Beni ara, görüşelim'' der.
    O yavaş yavaş giderken sen kendine saydırırsın.
    #1899346 (bayc83, 10.07.2007 12:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tanimadigin biriyle kanki muhabbeti etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanimadigin biriyle kanki muhabbeti etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimadigin biriyle kanki muhabbeti etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tanimadigin biriyle kanki muhabbeti etmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.