tanimadigi birine kufur etme istegi 

kapat
  1. genellikle ortaokul ve lise çağlarında bireylerde mevcut bulunan bir istektir. yolda yanından geçen adama, otobüste arkanda ayakta duran çocuğa, karşıdan gelen üç dört gençten oluşan gruba acaba küfretsem ne olur, ya bir küfredeyim düşüncesi ve bu düşüncenin devamında kelimelerin dudakların ucundan geri dönmesi durumudur. belki sadece bir merak, belki biraz da heyecan ve muziplik içeren ama içinde karşı taraf ile ilgili hiç bir kötü niyet barındırmayan çocukluk düşüncelerinden biridir.
    #563989 (devedikeni, 21.08.2006 21:26)
  2. içinde birikmiş duyguların baskısından kurtulmak, bu şekilde tanımadığın birine kaydırmakla hafifleme hissi duyacağını sanmaktır. isteğin eyleme dönüşmasi karşı tarafın incineceğini düşünmeden atılan piskopatlığın ilk adımıdır. ha yaptın mı diye sor senin a*****.*
    #812884 (scarface, 04.11.2006 12:27)
  3. insanı gercekten rahatlatan bir hareket olacak ki herkes bunu uyguluyor. ana avrat düz gidiyor tanımadığına... tanıdıklarına da ediyor fakat o ayrı karı$tırma $imdi sen onu.
    (bkz: ya ben lan neyse bir sey demiyorum)
    #1203292 (zksek, 25.01.2007 04:05)
  4. -pardon. şuradan bir kişi uzatabilirmisiniz acaba?
    -uğraşamam. sen uzat.
    -hay senin fıtratını skeyim ya!
    #2755349 (ezikmutesebbis, 27.12.2007 22:46)
  5. +shittt baksana
    -?!?!?
    +shittt sana diyorum lan !
    -kime diyo bu .mınakodumun cocuğu..
    #2755355 (burkay, 27.12.2007 22:47)
  6. Çok güzel bir kızın yanındaki tipsiz herife küfür etme isteği.
    #2755392 (hic bisey yapamazsin, 27.12.2007 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

tanimadigi birine kufur etme istegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanimadigi birine kufur etme istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimadigi birine kufur etme istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumhur haksizca aglayanlarin patlatir avucuna » ortel » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » haydarpasa tren istasyonu » rosava » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu » emekci » acitasyon » cocugunu aglatan esyalari doven anne » ufuk uras a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games