tanimadigi birine benzetilmek 

kapat
  1. merak dürtülerini uyandıran durum, yeni bi ortama girersiniz birileri sizi akrabasına,, arkadaşına benzetir hatta yanındakinden onay alır bir de..
    kimdir nasıl biridir size benzetilen kişi merak edersiniz karşınızdakine nasıl göründüğünüz muamma olarak kalır.
    #2621737 (cimcime, 23.11.2007 16:52)
  2. -seni bir yerden gözüm ısırıyor,
    -hadi ya valla mı?
    -ama tam çıkaramadım .
    #2622959 (whynot, 23.11.2007 23:15 ~ 23:17)

© 2008 - uludağ sözlük

tanimadigi birine benzetilmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanimadigi birine benzetilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimadigi birine benzetilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » peceteye recete yazan doktor » akuple » meslek kurulusu » magnifique » sozluk yazarlarinin itiraflari » escinsel danisma hatti » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » karmanin sifir olmasi » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » guler erkan » tu kaka bana » golden margarita » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » on ayak » rukneddin uranus olmedi » 0 533 748 32 54 » 208 67 220 220 » buyuk ortadogu projesi » yagmur kasifoglu » arapca olan her metni kuran sanmak » joneca » via port » kufretmek » bionic » senin isin ankaradan bozuk yegenim » ataturk u seven sozluk yazarlari » early bird