tanimadan sevmek 

kapat
  1. tanıdıktan sonra da sevme durumu devam ederse büyük bir şans.
    ya aksi durum...
    ya tanıdıktan sonra bi insana olan sevgi sandığınız seyin kaybolması durumunda ne yapabilirsiniz?
    #1619811 (seytanprenses, 08.05.2007 03:37)
  2. bazen normal seyrinde yaşanan bir aşktan bile daha fazla tutkuya,heyecana sebebiyet verebilecek durumdur.*
    #1883146 (cute, 08.07.2007 15:49)
  3. gözünde yarattığın,hayalini kurduğun,ve o hayalin içine oturtmaya çalıştığındır aslında.sevmek bu değildir.sen hayalindeki insanı seversin ve tanımadığın için onu öyle görürsün.sevgi zannedersin.ama değildir,asla olamaz,tanımaya başladığın anda da sevgi kalmaz.
    #1883189 (tipinidegisdenizderlerbana, 08.07.2007 15:55)
  4. tanımadan sevmek kimi insan için bir tutku bir aşkı doğursada kimileri içinde acıdan başka bir şey vermez tanımadığı için hep aklında olumlu düşünmüştür.. olumsuz yönleri gördükçe hayal kırıklığı oluşur!.. *
    #1883287 (rire jaune, 08.07.2007 16:08)
  5. platonik olmadığı ümidiyle bünye avutulmaya çalışılır bu durumda. o sizin farkınızda olmasa da sizin için dünyanın en güzel gözleri artık eşeklerde değil, Ondadır. fen bilgisi defterinin arkasına Onun siluetini, bakışlarını, saçlarını anlatan şiirler sıralanmaya başlamıştır.
    ama mistik bir duygudur, tadılasıdır. tadıyorum nitekim.

-yok yok ben tanımıyorum yılmaz erdoğanı.. *
    #2008016 (mfrkk, 25.07.2007 17:28 ~ 17:29)
  6. edebi eserlere konu olmus askların örnek verilebileceği "sevgi" şeklidir.malum o zamanlar kadınların erkeklerle konusması pek doğru sayılmaz anında damgayı vururlarmış.

karsındaki sadece bedenen vardır, ona ruh veren sensindir,dolayısıyla senin için mükemmeldir. herşeyiyle senin için uygundur,hayallerinde yaşar ve seni bu hayallerde hiç üzmez. halbuki gercek hayatta hiç de öyle değildir.*aşkların, sevmelerin en güzelidir,en eğlencelisidir.şairler bu aşklar sonucu fenafillaha erermiş, biz erer miyiz? orası mechul...
    #2008135 (xpolinomu, 25.07.2007 17:49)

© 2008 - uludağ sözlük

tanimadan sevmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanimadan sevmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanimadan sevmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk saatinin ileri olmasi » ts transferlernin gazetelere kemenceyle poz vrmesi » gammaz bilgilendirme servisi » engin kudug » elif » dulgerbob inciryapragi » ask » dethkrush » yeniolusumhareketi vs turkuazhareketi » elazig a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci