tanima gel 

kapat
  1. en az perşembe pazarındaki pazarcıların "gel gel vatandaş domatese gel, daha ucuzunu bulamazsın" diye çığırdıkları kadar çığırtkanlık gerektiren hede.*

-----------------------------
    başlık: ben bir dinozorum.

entry: evet öyleyim.

yorum: sana hiçbir şey demiyorum.

-------------------------------

başlık: yoksa ben zurna mıyım

entry: kendi kendime sorduğum soru.

yorum: çay var içer misin?

başlık: çok sevdiğim şeker insan.

entry: çok sevdiğim şeker insan.

yorum: tanıma gel.
    #1750615 (larker, 10.06.2007 21:04 ~ 21:08)
  2. pazar pazarında,cuma pazarında da versiyonları mevcut olan kimselerin uuserlarda bıraktığı etki sonucu zihinlerde var olabilen kelimeler.

(bkz: eklenmesi istenilen butonlar)
    #1877273 (cutcut, 07.07.2007 14:39 ~ 14:41)
  3. başlik:zevk com

1 nolu entrde ki tanim:enteresan bir site
    yazarın yorumu:yeah

aksak tirtil'in yorumu:tanima gel
    #1891796 (aksak tirtil, 09.07.2007 14:45 ~ 14:46)
  4. bu tur tanimlar, adet yerini bulsun diye yapilir.
    #2670031 (limon cicegi kolonyasi, 06.12.2007 20:08)
  5. uzun bir ilk entry okuyorsanız söyleyebileceğiniz sözdür.
    #2670045 (prisoner, 06.12.2007 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

tanima gel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanima gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanima gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google cevherleri » metallica ya kufreden metalci olsa bari » lips like sugar » pamela jelimo » aykupetto » erjivan » yagmurun dansi » kasaba fotograflari » dinci medyanin deniz feneri davasina duyarsizligi » evlensem verir mi acaba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games