tanim yapmayi dahi bilmeyen yazar 


kapat
  1. Genel olarak yazarlık ile alakası olmayan ve yazarlığın olmaz ise olmaz şartlarını nedense itina ile yerine getirmeyen ve bu yetmezmişçesine, bu şartlardan en başta gelenlerden birisi olan; açılan bir başlığın ilk entrysinin tanım içermesi kuralını dahi iplemeyen, belki de tanım nedir, nasıl yapılır bilmeyen ve halen daha kendisini yazar olarak nitelendiren yazar kişiler için sarf edilen ve "yazarlık ile alakan yok, tanım yapmasını bile bilmiyorsun ama burnundan da kıl aldırmıyorsun" anlamına gelecek, yazar kişisine kurallara riayet etmesi gerektiğini hatırlatmak maksadını ve birazcık da ayar özelliği taşıyan ifadedir.
    #3053034 (bluevelve, 24.02.2008 19:22)
  2. bir ironi midir diye dusundurmustur zira tanim yapmayi bilmeyenin yazar olabilememesi gerekir.
    #3053123 (nekibuki, 24.02.2008 19:48)
  3. en rezil duygunun insanı, düşüğünde aşşağısı, adinin de bayağısı yazardır.

    içses: cadı o cadı, yakın yakın onu!!!*

    edit: sözlükteki dil bilgisi ve edebiyat profesölerini kızdımayın.
    #3742754 (merdumgiriz, 30.07.2008 12:02 ~ 12:21)
  4. Biraz ağır bir tanım yapılmış ama ben bu kategoriye girebilirim, sözlük fotmatına alışamamış olmamdan kaynaklanıyor olabilir, birde liseden kalma noktalama işareti sorunum var sırf edebiyat öğretmenine gıcıklık olsun diye noktalama işareti kullanmazdım alışkanlık haline geldi sonradan.
    #3742810 (kirikminare, 30.07.2008 12:14)
  5. (bkz: tanım entrysini sadece linkten oluşturan yazar)
    #3742816 (notrinova, 30.07.2008 12:15)

© 2008 - uludağ sözlük

tanim yapmayi dahi bilmeyen yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanim yapmayi dahi bilmeyen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanim yapmayi dahi bilmeyen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkan ogur » grand hotel ontur » izmirli kizlarin istanbullu kizlardan farki » sozluk yazarlarinin itiraflari » 1475 » eskiya » sago nun hep yapiyor olmasi » bitirme tezi olarak kutsal kitap yazmak » fenerbahce » uzaysiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games