tanim yapmaya calisirken sandalyeden yuvarlanmak 

1. hemen hemen her kişinin basına gelebilecek eylem olmak olmakla beraber gülme komsuna gelir basina durumudur.

(bkz: olmaz deme olmaz olamaz)
    #2024537 (mulayim, 28.07.2007 01:05)
  2. tek eliyle yazarken, eğilen, yere bir şey düşmüşcesine almaya çalışan insanın başına gelebilecek eylemdir. yoksa uslu uslu tanım yaparken sandalyeden düşmek olacak iş değildir üstelik düşmek de değil sandalyeden yuvarlanmak...

tanımı ellerinle değil, oranla buranla sağa sola hareket ederek mi yapıyorsun arkadaşım? diye de merakımı gizleyemiyorum..
    #3714451 (berrak sudaki kirmizi balik, 24.07.2008 18:37)
  3. (bkz: enteresan)
    #3714856 (loversgrief, 24.07.2008 20:09)

© 2008 - uludağ sözlük

tanim yapmaya calisirken sandalyeden yuvarlanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanim yapmaya calisirken sandalyeden yuvarlanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanim yapmaya calisirken sandalyeden yuvarlanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» irriducibili » yaran baslik yonlendirmeleri » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » mulayim » jakob van hoddis » creationism » 1990 dogumlu olmak » kararti » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » olmek istememek ama olememek » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » dunya evi » pomak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » ayelet zurer » yol tv » zulfu livaneli » boyoz » asik olunasi kadinlar » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » anneanneden duyulan atasozleri » ahmet karayay » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » mehmet ali aybar » hakan celik » istanbul universitesi avcilar kampusu » kuresel finans krizi icin cozum yollari