tanim kos forum yapiyorlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanim yaptim forum oldu
  2. nerede yapiyorlar nasil yapiyorlar belli degil
  3. zaten baslik tanim iceriyor deyip tanim yapmamak
  4. entry icinde tanim ustune tanim yapmak
  5. tanim yaparken tanim diye belirtmek
  6. tanim yapmadan tanim yapmak
  7. su an ne yapiyorlar
  8. yapiyorlar engelleyemiyoruz
  9. zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar
  10. mahmutpasa da aynini yapiyorlar

© 2008 - uludağ sözlük

tanim kos forum yapiyorlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanim kos forum yapiyorlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanim kos forum yapiyorlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali ihsan sabis » light » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » rudolf durkovic » tera patrick » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » arog » saba tumer » desperados » ceza muhakemesi kanunu » uludag insaat » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » kucuk suya ne denir » la alegria » maskeli balo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatta keskeleri fazla olan insan » quiet riot » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » osurunca guller acardi yuzunde » jose joaquin moreno verdu » futbol tartismalari msn zirvesi » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » zengin insanlarin duyarsiz olusu » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » ozunu inkar etmek » fuckin awesome » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » yeyismek