tanidiklarim var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanidiklarim cok benim
  2. lutfen tanidiklarim yazsin
  3. tanidiklarim buyuk laf edemez
  4. benim yuksek yerlerde tanidiklarim var
  5. sozlukte yuksek mevkilerde tanidiklarim var
  6. yuksek yerlerde tanidiklarim var zall dayim olur
  7. ilginc yerlerde ilginc tanidiklarim var

© 2008 - uludağ sözlük

tanidiklarim var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanidiklarim var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanidiklarim var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarcin esansi » fond de letang » anthony seric » milli takim futbolcusuna yakismayan hatalar » pesinde kostugu hatunu simartan ve kaciran erkek » yataga sican sevgili » red alert 2 » tayyip in street fighter dovuscusu olmasi » araba ustune yazilan yazilar » zardanadam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games